Ecstatic Breath

Wat zit er allemaal opgeslagen in je lichaam?  Ben jij je ervan bewust?  Elke niet volledig geïntegreerde intense emotie blijft eigenlijk ergens in ons systeem ronddwarrelen, in ons aura voelbaar (soms meer voor anderen dan voor onszelf) en in ons lichaam. 

Dus ga maar even na hoe vaak je vanaf je geboorte je emoties niet ten volle mocht beleven!  Dat ze werden gestopt!  Eerst in je kindertijd door je omgeving (doe nu normaal, stop met dat gehuil, doe niet zo flauw, verman je, huilen is voor watjes, woede is slecht, roepen mag niet, klets rond je oren, snoep in je mond, verbannen naar je kamer of nog erger een kelder).

Gestraft, verbannen. Niet goed.

Later internaliseer je deze stemmen en gaan ze gewoon door in je hoofd.

Vaak zijn we ons er geeneens van bewust.

Maar wat we wel beginnen opmerken is dat we steeds eenzelfde soort situaties en mensen aantrekken.

Dat komt omdat alles in het Universum meetrilt met jouw energie.

Het Universum geeft ons dan uitnodigingen om bij die oude emoties te kunnen komen, zodat ze eindelijk helemaal vrij mogen ervaren worden.

Verdriet, Woede, Angst

Dat zijn trouwens bij iedereen dezelfde.  Je bent niet alleen. Je bent niet raar of verkeerd in elkaar gestoken ofzo.  We zitten allemaal in dezelfde boot.

De adem is een krachtige tool om bij die oude brokken emotie te komen. Sommige stukken zitten echt diep weggestoken, in je onderbewustzijn, zodoende geraak je er met praten niet bij.

 

 

De Bewust Verbonden Ademhaling brengt grote hoeveelheden zuurstof in het lichaam. Normaal gezien kan deze zuurstof vrij stromen in je lichaam.

Door de energetische blokkades van oud trauma hoopt de zuurstof zich echter op bepaalde plekken in het lichaam op en brengt daar beweging.  Dat uit zich in verkramping (gelaat, mond, armen, handen, nek, benen, voeten, tenen, ...) en/of schokken, bibberen, beven.  Ook kan je het plots heel koud krijgen of net heel warm. 

Emoties kunnen zich ook laten zien, afhankelijk van wat er in jou nog aanwezig is.

Het kan zijn dat er tranen komen, dat je wil roepen en brullen, in elkaar duiken of weglopen.  We moedigen aan om deze emoties vol aan te kijken vanuit je kracht. Zo word jij de spaceholder van jezelf.

Je wordt je eigen vader en moeder die liefdevol aanwezig blijven bij alles wat zich toont.

In een veilige setting kan jij je overgeven aan hetgeen zich aandient.

Ik zorg voor de veilige bedding.

Vrijheid!! Ruimte!!

Ademruimte!!

 

Je zal meer ontspannen en vrij kunnen bewegen in deze wereld met een vredig hart.  Jouw frequentie verandert.  Je omgeving trilt mee.

---> als je meer info wil, stuur me dan maar ff een mailtje!!

Aho

Kristina

Blog
Mijn Ademreis
energy5.jpg